Kamperen in Fryslân

Camping ’t Heidestek is de ideale plek om de rust, ruimte en natuur van het Friese coulisselandschap te ervaren. Gelegen tussen Nationaal Park de Alde Feanen en het waddengebied zijn er veel mogelijkheden voor uitstapjes. Het winkelcentrum De Westereen ligt op slechts 2 kilometer afstand. Heeft u even geen zin om te koken? Dan kunt u dineren bij nabijgelegen restaurants of lekker picknicken in de natuur.

Op 't Heidestek

Geniet lekker op uw eigen stek, die op natuurlijke wijze is afgescheiden door elzenboompjes. Op de camping kunt u gebruik maken van: douche-/toiletruimte (rolstoelvriendelijk en voorzien van hulpmiddelen voor mindervaliden); afwasgelegenheid; 

was/droogmogelijkheid; speeltuin; picknicktafels; wifi; stroom & water.

Het campingterrein

Aantal plaatsen : 22. Ook duo-plekken mogelijk!
Maximale camperlengte: 10 meter.
Plekken verhard: 3.
Plekken gras: variërend  (groot / normaal).
Alle plaatsen zijn afgescheiden door elzenboompjes.
Het terrein is ‘s avonds verlicht. 

Geschikt voor mindervaliden

Geschikt voor

campers!

Een heerlijk

vers ontbijtje!

Start de dag met heerlijk vers brood van de plaatselijke bakker (op 650 meter afstand) en haal een vers eitje van de vrije uitloopkippen schuin tegenover de camping. U kunt de kippen er mooi zien rondscharrelen.

Aankomst

Kies zelf een staanplaats uit, u hoeft zich niet te melden. U kunt direct gebruik maken van de voorzieningen zoals water, elektra en sanitair

Verblijf

Wij komen bij u langs tijdens uw verblijf voor de betaling van het stageld. Op de camping gelden terreinregels, deze hangen bij het sanitair gebouw.

Vertrek

U kunt de camping op elk gewenst moment verlaten en u hoeft zich niet af te melden. Gelieve op de dag van vertrek voor 12:00 uur de staanplaats verlaten.

Hoe werkt het in- & uitchecken?

Houd rekening met onderstaande richtlijnen voor aankomst, verblijf & vertrek

Dennis & Gerry

Wij heten u van harte welkom op onze camping! Wij vinden het belangrijk dat u een fijn verblijf heeft en als jonge ondernemers doen wij hier alles aan. Hopelijk geniet u er zo van dat we u nog eens terug mogen zien. We houden van persoonlijk contact en zorgen voor Friese gastvrijheid. Wy sjoche jo graach, oant moarn?

Groeten,

Dennis & Gerry

Kamperen midden

in de natuur!

Camping 't Heidestek

Hiltsjemuoiswâlden 23A

9287 NH Twijzelerheide

E: info@campingtheidestek.nl

T: 06-29127727 of:  06-30497090

  • Facebook

KVK nummer: 01150978

© Camping 't Heidestek, alle rechten voorbehouden

Design & realisatie: Studio By NOUK